Ferdig

Nå er eg ferdig med og rydde efter konfermasjonen. Endelig, eg vurderer og kjøpe meg ein sau\lam eg har bestandig ønsket meg ein sau så kjøper meg kansje eit lam.

 

Mamma har slettet ein stund med barnevernet for mamma har likt og feste og har vært borte om natta. Og barn under 16 år har ikkje lov og være heime aleine om natta uten tilsyn av nokon som er eldre ein 16. Og eg blir derfor og flytte til tanta mi i tana eller alta. Buuuh :( 

Det blir eit midligtidlig heim, og denne tanten eg flytter til vil ikkje la meg komme til eit fosterheim så eg blir og flytte opp dit trur det blir i løpe av uka. Har vært og sett på bloggene i tana det er jo ikkje nokon som blogger der oppe hver 2 dag kommer det eit nytt inlegg fra ein blogg. Og samme med Alta.

Fikk vite at tanta mi bor i Tana, blir og bytte til tana da som blogg side. Men følg med meg alikavel. Blir og flytte\reise opp dit onsdag så blir ikkje og blogge før da sida eg må få ta farvell med mamma. Når barnevernet er ferdig med henne. Pakker nu da, kommer til og elte masse sida eg kommer kansje og komme ein til tre gonger i året her og bli i ein til to veker. Men drar nu, må begynne og pakke.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits