Dagen over

Dagen er over, var ein ganske kjedelig dag. Eg likar ikkje og være sosial.

Har vært på eit hus som heite flerbrukshallen (trur eg) masse folk. Hadde ein vanlig kjole på meg ikkje noko spesielt. Eg skulle egentlig ha kofte på meg men oppdaget i morrest etter at eg hadde blogget at den var glemt igjen i Ringerrike. Har ein vanlig blå kofte, trudde ikkje det kom til og være så mange kofter i Tana. Meste parten var blå som min. 

Egentlig så hadde ikke engang halvparten pyntet seg, de hadde heilt vanlige klær. Og de som hadde prøvd og pynte seg så ikkje ut. Så ein jente med dongerie kjole\tunika,.. Til og med unge jenter altså tennåringer kom i heilt vanlige klær så et par med pyntete klær trur det var ein eller to jenter i kofter og eit par gutter. Det var nesten ingen i kjoler. 

Liker 17. mai i Ringerrike bedre... Eg gikk ikkje i tog for det synes eg er kjedelig.  Vi stakk ein tur til vadsø og så på tog der og spiste middag hos slekta til tante, eller det er jo min slekt også da. 

 

Må bare si det: Så dere de jentene med blått hår og ein anna jente med rosa\rød? Det blåe var litt stilig men ikkje det røde. 

Er ikkje sikker men var det ein jente i rosa kofte? Synes eg så ein med det men er ikkje sikker. Har det liksom brent inn i hode ein jente i rosa kofte. Er ikke sikker på om det var her eg så det men det ploppet bare opp nu. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits