Veske og Seida skole.

Vet eg ikkje har blogget på ein stund, men eg har ikkje giddet siden eg ikkje har hatt noko og blogge om... Og eg har vært i Ringerrike, kom heim på onsdag.

Eg skal kansje byrje på ein skule, blir kansje Seida skole. Eg skal byrje siden det er siste året mitt og da må eg søke på skule videre og har eksamen så da er det best og gå på ein skule så eg får bedre oppfølging. 

Kva synes dykk om Seida skule? Kan dykk fortelle om den til meg? Har fått vite litt men vil helst vite om den fra elever.

 

Har tenkt og få tak i ein veske som eg skal ha på skulen, siden det er blitt populært. Eg fant ein på nett men eg likte den ikkje heilt. Eg vil ha ein slik veske som på biledene under men eg vil at den skal være heilt svart, og skal ikkje ha noko pynt på som dei knappane. Kan være nagler men helst ikkje noko på. Har dykk nokon tips om kor eg kan få tak i ein slik veske? Vær så snill og tips meg.

Og kva kalles ein slik veske som er på biledet?

På baksiden har den ikkje noko, fant den på ebay. http://www.ebay.com/itm/Fashion-Tassels-Rivets-Shoulder-Bags-Womens-Handbags-/181178585148?pt=US_CSA_WH_Handbags&hash=item2a2f15d03c

 

Synes dykk den veska var fin? Har veldig lyst på ein slik veske bare uten pynt og er heilt svart. Vennligst gi meg tips på kor eg kan kjøpe eller bestille ein slik veske.

 

2 kommentarer

20.07.2013 kl.12:58

du kan søke på ebay:Black shoulder bag with studs(svart skulderveske med nagler) vis du ikke vil ha med nagler tar du bare vekk "with studs" Så enkelt!:)

Seida skole er helt okidoki!

mybadword

20.07.2013 kl.14:32

Anonym: Takk for tipset.

Skriv en ny kommentar

hits